Fshati Smirë

fshatismire.com
Address:
Republika e Kosovës
61000

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Information: Tefik Salihu
Fidan Ferizi
Zeqir Halili

 

Video

Marketing

  • Marketing

Lajme nga VitiaInfo.com

Thënia e ditës

Tri gjëra nuk mund të kthehen mbrapsht: Fjala e thënë, shigjeta e lëshuar dhe e kaluara. /Thënje angleze/

Dërgo info

dergoinfo

Anketë

Sa jeni të kenaqur me nivelin e mësimdhënësve në shkollën e Smirës?
 

LoginNdihmo fshatin Smirë

ndihmo

autobusiThursday Friday Saturday